TULEVAT TAPAHTUMAT  
 
MC Muoviluodin ratapäivät 2018 - ennakkoilmoittautumiset

 • Ahveniston varaukset ovat ns. melupäiviä, jolloin on 110 db/4500 rpm raja
 • Ratapäivillä ajetaan joko kolmessa tai neljässä ajoryhmässä päivän pituudesta ja osallistujamäärästä riippuen. Ohjeelliset Alastaron kierrosaikarajat ryhmien välillä ovat: nopeat: alle 1:30, keskinopeat: 1:30-1:40, keskihitaat: 1:40-1:50, hitaat: yli 1:50. Ryhmää voi vaihtaa kesken päivän, mikäli tilaa on.
 • Radalle pääsee jokaisessa ryhmässä 30 pyörää
 • Ajovuoron pituus on 20 minuuttia
 • Ratavuorot ovat kaikille avoimia (ei tarvitse olla kerhon jäsen)
 • Osallistuessaan sitoutuu noudattamaan MC Muoviluodin ratasääntöjä
 • Aloitteleville rataharrastajille on täällä ohjeita
 • Myös kilvettömät, liikennevakuutukselliset pyörät ovat tervetulleita
 • Ilmoitamme Facebook-sivuillamme erikseen, jos ajotapahtumassa on ambulanssi päivystämässä
HUOM! Radalle kannattaa saapua hyvissä ajoin jotta ehtii laittaa pyöränsä rauhassa ajokuntoon. Lasiset osat tulee teipata. Noin puoli tuntia ennen radalle menoa pidetään kuljettajakokous. Ajamaan pääsee vaikka saapuisi myöhässä.


ILMOITTAUTUMISOHJEET:

Paina ”Ilmoittaudu” –linkkiä, täytä lomake ja lähetä ilmoittautuminen OK-napilla. Lihavoidut ovat pakollisia kenttiä.

Pääset sivulle, josta löydät tili- ja viitenumerot, joilla voit maksaa osallistumisen.

Tämän jälkeen maksa ilmoittautuminen ajallaan tilille: Nordea FI20 2076 3500 0000 46. Muista käyttää maksaessasi viitenumeroa!

UUTTA! Maksun voi suorittaa myös työnantajan tarjoamilla Smartumin, Edenredin tai ePassin liikuntaeduilla sekä ennakkoon (verkkomaksu/sovellus) että paikan päällä (kortti ja setelit). Liitä tällöin viitenumero maksun viestikenttään, mikäli se on maksujärjestelmässä mahdollista.

Ennakkohintainen maksu on suoritettava kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta tai viimeistään ratapäivää edeltävänä sunnuntaina, riippuen siitä kumpi tulee aiemmin vastaan. Maksuaika siis lyhenee lähellä tapahtumaa.

Voit kuitenkin varmistaa ajopaikkasi ratapäivillä ilmoittautumalla viimeisen viikon kuluessa ja maksamalla täyden ns. "paikan päällä" hinnan. Tällöin maksu pitää suorittaa välittömästi ilmoittautumisen jälkeen! Huom! Järjestelmä ilmoittaa tällöinkin virheellisesti ennakkohinnan. Maksa kuitenkin täysi hinta. Jos ennakkohinta on maksettu liian myöhään, tulee hintaerotus maksaa paikan päällä.

Paikan päällä myytäväksi jääneiden lippujen määrän voi tarkistaa sivuilta tapahtumapäivänä. Ennakkoilmoittautumismaksuja ei palauteta. Jos kuitenkaan et jostain syystä pääse tapahtumaan, voit antaa/myydä lippusi jollekulle muulle. Ei koske henkilökohtaisilla liikuntaeduilla maksettuja ilmoittautumisia!

Lisätietoja voi kysyä: antti.vehkaoja@tut.fi. tai 040 7393181


KAUSIKORTTI

Voit myös ostaa kausikortin kaikkiin kesän ratatapahtumiin hintaan 190 € tai kaikkiin kesän Alastarolla pidettäviin tapahtumiin 160 €.
Kortteja on rajoitettu määrä, 10kpl/ryhmä.

Kausikortin saat ostettua laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
antti.vehkaoja@tut.fi.

Mainitse tilausviestissäsi ainakin seuraavat asiat:
 • nimi (etunimi, sukunimi)
 • puhelinnumero
 • ajoryhmä

 

  "Polvea maahan ja lisää vauhtia - ei sinne jää kuin yksi linja"